Izjava o privatnosti
Web stranica natasauzelac.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podatke iz procesa prijave na edukaciju, kontakt obrasca, prijave na newsletter te ostale podatke o korisniku, web stranica natasauzelac.com neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Web stranica natasauzelac.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja web stranice (isključivo podaci o uređaju i podaci o pružatelju Internet usluga). Ovi podaci se koriste zbog sakupljanja informacija kojima je svrha poboljšanje sadržaja te dodatno usmjeravanje i prilagođavanje istih publici koja posjećuje web stranicu.

Web stranica natasauzelac.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika stranice, osim u slučaju teškog kršenja pravila web stranice ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Koji podaci se prikupljaju
Kroz obrasce za prijavu na edukacije i kroz kontakt obrasce prikupljaju se slijedeći podaci:
ime i prezime, email adresa, OIB, broj mobitela, adresa stanovanja.

Svrha prikupljanja podataka
Web stranica natasauzelac.com prikuplja podatke korisnika u svrhu održavanja edukacija, mogućnost kontaktiranja korisnika i izdavanje računa korisniku.

Pohrana osobnih podataka
Svi osobni podaci se pohranjuju na serveru web stranice natasauzelac.com.
Pristup podacima ima samo administrator stranice.

Kolačići

Kolačić (engl. cookies) je podatak koji web stranica pohranjuje na uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da pamti akcije posjetitelja iz njegovih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik u svakom trenutku može kolačiće obrisati ili postaviti u pregledniku zabranu upotrebe kolačića. Najčešće razlozi upotrebe kolačića su identifikacija korisnika, pamćenje preferencija korisnika, pomoć pri unosu ili pregledu sadržaja koji je već unašan u prijašnjim posjetima i skupljanje podataka za analize.

Prilikom uporabe kolačića određeni podatci se prikupljaju automatski pri dolasku na web stranicu natasauzelac.com. Ti podaci mogu uključivati IP adresu, datum i vrijeme pristupe, podatke o vrsti računala, operativnog sustava, pretraživaču koji se koristi.

U postavkama pretraživača može se odrediti koje kolačiće je dozvoljeno prihvatiti a koje odbiti. Mjesto uređivanja postavki ovise o vrsti pretraživača, a pomoć oko toga se može pronaći kod proizvođača pretraživača.